FEFT Therapie

FEFT maakt gebruik van zachte tikjes op specifieke meridiaanpunten op het lichaam, terwijl de persoon zich richt op een specifiek probleem, een negatieve emotie of een fysieke klacht. Het idee achter FEFT is dat het tikken op deze punten de doorstroming van energie in het lichaam herstelt en emotionele blokkades opheft.
Tijdens een FEFT-sessie wordt de persoon aangemoedigd om zich bewust te worden van de specifieke emoties, gedachten of herinneringen die verband houden met het probleem. Vervolgens worden deze aspecten benoemd en geuit terwijl er op de meridiaanpunten wordt getikt. Dit proces helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van emotionele bevrijding en welzijn.

Therapie angsten en fobieën

FEFT kan worden toegepast op een breed scala aan emotionele en fysieke problemen, zoals angst, fobieën, traumatische herinneringen, stress, depressie, chronische pijn en verslavingen. Het kan zowel individueel als in groepen worden gebruikt en kan worden aangeleerd als een zelfhulpmethode. Lees meer over specifieke angsten en fobieën waarbij FEFT uitkomst kan bieden.

Het doel van FEFT

Het doel van FEFT is om negatieve emoties en belemmerende overtuigingen los te laten, positieve veranderingen teweeg te brengen en een gezonde emotionele balans te bevorderen. Al veel mensen hebben baat gehad bij FEFT als een effectieve methode om emotionele stress te verminderen en welzijn te bevorderen.